Hua jai sila ep 2 eng sub dailymotion

Abused by his stepmother and stepbrother, he turns to the girl-next-door, Mingta, who also suffers neglect at the hands of her so called mother and sister. One night, while being chased by his stepmother, Tor jumps into a river and is presumed dead, though he survives. He is taken under the wing of another prostitute who knew his mother and takes on a new life under the alias, Sila. Years later, he returns as a notorious, rich pimp, with plans to avenge his mother and to get revenge for the torture and pain brought to him by his stepmother and stepbrother.

As soon as they see each other, she realizes that he looks familiar to her. But he denies it because of his revenge plan. Credit mydramalist.

KoDrama.Me

Streaming Link: wixsite. Hey love! Thanks for the excellent work! This drama is growing on me. Min is soo pretty. If I know thai language I would help you… You are so ungrudging!! Love from Pakistan. Thank you muse… i really love this Lakorn. Hello Dear, I rarely post and comment on website, but I really thank you for your efforts in translating this drama.

Because I am so badly enjoy watching it and there is no eng subtitle for it. Excuse me MUSE can you confirm is Sila will be a sending someone else his male follower to pretend to be him to sleep with Kwan? Eagerly waiting for all the epi with subtitles. I am hooked. Thank you so much MUSE team. I love it. Love you! Thank you for all the subtitles without which I cannot follow the show. Thor is cool looking with a command on acting. Thank you so much!! I really appreciate you dubbing this drama.

The pasion are so strong. The storyline are good but some scenes are disappointing but I enjoy watching this drama. Thank you for those people behind of this website, salute u all subber! Godbless u all, always. Thank you sooo much for the English subtitles.

Love everything second of the 15 episodes. Patiently waiting for the next episode. Let me know when the new episodes are here pls!!! One of my favorite drama show is this one with English subtitles. Thanks for your time and effort to sub this lakorn. Thank you very much for continuing subbing this drama, there are lots of international fan that want to watch it with eng sub. Thanks muses for the english subtitles for the previous episodes.

Waiting with hot seat for new episodes.Tor is a love child of a mistress and a wealthy hi-so man. Abused by his stepmother and stepbrother, he turns to the girl-next-door, Mingta, who also suffers neglect at the hands of her so called mother and sister. One night, while being chased by his stepmother, Tor jumps into a river and is presumed dead, though he survives. He is taken under the wing of another prostitute who knew his mother and takes on a new life under the alias, Sila.

Years later, he returns as a notorious, rich pimp, with plans to avenge his mother and to get revenge for the torture and pain brought to him by his stepmother and stepbrother. Sila's main goal is to hurt the people that hurt him as a child, but he never expected to see the only friend he ever had as a child, Mingta. As soon as they see each other, she realizes that he looks familiar to her. She notices a ring he wears around his neck, and immediately comes to the conclusion that he's Tor, her childhood best friend that supposedly died.

But he denies it because of his revenge plan. Edit Translation. MDL v5. Feeds Articles Trailers Watch Online. TV Shows. Top Actors Add New Person. Lists Forums Contributors. Edit this Page Edit Information. Watch Trailer. Buy on Amazon. Add to List. Ratings: 8. Add Cast. Fern Nopjira Lerkkajornnamkul Mingta. Ann Siriam Pakdeedumrongrit Sitha.

Nicky Nachat Juntapun Thanwa. View all Write Review. Other reviews by this user 0.

hua jai sila ep 2 eng sub dailymotion

May 16, 27 of 27 episodes seen.Banyak serial sub indo yang bisa muncul di bioskop terkenal dan masuk ke dalam serial Terbaik tahun dan menjadi serial yang bisa menyedot animo masyarakat untuk menonton serial ini, sehingga bisa membuat serial ini menjadi serial terlaris dan bisa membuat Anda selalu ingin menonton serial ini secara terus menerus. Memang serial yang bagus adalah serial yang memiliki banyak sekali penggemar, dan pasti serial yang bagus memiliki beberapa faktor sehingga bisa dikatakan serial yang berkualitas.

Pertama adalah alur cerita, sebuah serial akan menjadi primadona jika serial tersebut memiliki alur cerita yang jelas dan pesan yang disampaikan bisa diterima oleh Anda para penikmat serial, sehingga serial yang Anda tonton bisa membuat Anda ketagihan. Jika Anda ingin tahu serial apa yang memiliki alur cerita yang dapat membuat Anda tertarik salah satunya adalah serial Hua Jai Silaserial ini adalah salah satu serial yang sangat patut Anda tonton, perlu Anda ketahui, serial ini adalah serial buatan tahunmemiliki alur cerita yang sangat menarik dan bisa membuat Anda ketagihan untuk menotonnya.

Dengan alur cerita yang sangat baik, bahkan menjadi salah satu yang terbaik yang pernah ada. Bisa dijamin Anda akan sangat menikmati serial dengan genre. Banyak sekali bintang serial terkenal berasal dari Negara yang satu ini contohnya seperti Fern Nopjira Lerkkajornnamkul ada banyak sekali judul serial yang ia sudah bintangi, Anda bisa melihatnya di Dramamu Anda akan melihat banyak sekali serial yang sudah dibintangi di sana. Hua Jai Sila menghabiskan biaya produksi sebesar tetapi pengeluaran ini sebanding bila di lihat dari keuntungan yang di hasilkan sebesar.

Mungkin Banyak yang mengalami kendala karena serial ini menggunakan bahasatapi tenang saja di Dramamu kami sudah menyediakan subtitle indonesia nya untuk mempermudah bagi pengunjung yang kurang paham bahasa inggris. Jika anda penasaran bagaiman seru nya serial inimungkin anda bisa membaca sedikit rangkuman sinopsis yang sudah kami tulis ,agar anda memiliki sedikit gambaran bagaimana jalan cerita serial ini sebelum anda streaming online atau download serial ini.

Tor adalah anak cinta dari gundik dan pria kaya hi-so. Setelah ibunya meninggal karena kelalaian, Tor terpaksa tinggal bersama keluarga ayahnya. Karena dilecehkan oleh ibu tirinya dan saudara tirinya, ia menoleh ke gadis di sebelahnya, Mingta, yang juga menderita kelalaian di tangan ibu dan saudara perempuannya. Suatu malam, saat dikejar oleh ibu tirinya, Tor melompat ke sungai dan dianggap mati, meskipun ia selamat. Dia diambil di bawah sayap pelacur lain yang mengenal ibunya dan menjalani kehidupan baru di bawah alias, Sila.

Bertahun-tahun kemudian, ia kembali sebagai germo yang terkenal terkenal, dengan rencana untuk membalas dendam ibunya dan membalas dendam atas penyiksaan dan rasa sakit yang dibawa kepadanya oleh ibu tirinya dan saudara tirinya. Tujuan utama Sila adalah untuk menyakiti orang-orang yang menyakitinya sebagai seorang anak, tetapi ia tidak pernah berharap untuk melihat satu-satunya teman yang pernah dimilikinya sebagai seorang anak, Mingta. Begitu mereka melihat satu sama lain, dia menyadari bahwa dia terlihat akrab dengannya.

Dia memperhatikan cincin yang dia kenakan di lehernya, dan segera sampai pada kesimpulan bahwa dia adalah Tor, sahabat masa kecilnya yang konon meninggal. Tetapi dia menyangkalnya karena rencana balas dendamnya. Bagaimana menurut anda? Anda bisa nonton full drama nya di sini dan tentu saja drama Hua Jai Sila sub indo nya sudah kami lengkapi juga untuk kenyamanan pengunjung web kami.

Selalu Berikan like dan share untuk mendukung kami untuk menyajikan koleksi drama Subtitle Indonesia. Dramamu selalu berusaha menyajikan nonton movie ataupun nonton drama serial berkualitas dengan gambar yang sudah bagus dan juga di lengkapi dengan subtitle indonesia, apabila ada kesalahan dalam penamaan drama atau isi drama, pengunjung bisa menyampaikan keluhan nya kepada kami melalui email atau juga melalui kolom live chat yang kami sudah sediakanjangan lupa apabila ada kritik atau sara jangan ragu untuk menghubungi kami ya agar kami dapat maju lebih di depan dan selalu berusaha yang terbaik untuk kepuasan pengunjung website kami sini.

Wai-Man Cheng. Tahun: Durasi: 60 Menit Dilihat: GOUN Sota. Film Terkait 45 menit. Rating: 8. Hua Jai Sila.On her way to sign a business contract, Rattawan was kidnapped along with her son by two men who took her to an island and tried to rape and kill her.

However, she was saved by the owner of the island, Naboon. Both did not trust one another during her stay there but walls came down when Rattawan decides to tell Naboon her true identity. Feelings starts to develop between Naboon and Rattawan but they must restrain themselves because afterall, Rattawan is still married. All Naboon can do is be worry from afar and give her moral support. Naboon promises her that she and her son will be protected and decides to send her home to Bangkok to figure out if her suspicion of her husband being the mastermind behind her trying to get her killed was true or not.

Naboon being worried for Rattawan tells his people to go stay with her to keep her company and protected, while he goes to Bangkok to perform his duty as head of Nara hotel as well. What happens when Rattawan comes face to face with her husband back in Bangkok who she believes tried to kill her? Source: Thippy's Haven Edit Translation. MDL v5. Feeds Articles Trailers Watch Online.

hua jai sila ep 2 eng sub dailymotion

TV Shows. Top Actors Add New Person. Lists Forums Contributors. Edit this Page Edit Information. Buy on Amazon. Add to List.

Hua Jai Sila ep5 engsub

Ratings: 8. Reviews: 3 users. Related Content Talay Jai Thai parent story. Sampatan Huajai. Add Cast. Weir Sukollawat Kanarot Naboon.

Thisa Varitthisa Limthammahisorn Rattawan. Hana Lewis Boonjira.

hua jai sila ep 2 eng sub dailymotion

Chane Nattawat Plengsiriwat Paramet. Funkaew Nichanun Kantarot. Winai Kraibutr Son. View all 8.

Download Drama Thailand Hua Jai Sila Subtitle Indonesia

Write Review. Other reviews by this user 0. Oct 6, 16 of 16 episodes seen. Completed 0. Overall 9. Story 9. Was this review helpful to you? Yes No Cancel. Sep 23, 16 of 16 episodes seen. View all.Tor is a love child of a mistress and a wealthy hi-so man. Abused by his stepmother and stepbrother, he turns to the girl-next-door, Mingta, who also suffers neglect at the hands of her so called mother and sister. One night, while being chased by his stepmother, Tor jumps into a river and is presumed dead, though he survives.

He is taken under the wing of another prostitute who knew his mother and takes on a new life under the alias, Sila. Years later, he returns as a notorious, rich pimp, with plans to avenge his mother and to get revenge for the torture and pain brought to him by his stepmother and stepbrother. As soon as they see each other, she realizes that he looks familiar to her. But he denies it because of his revenge plan. You are commenting using your WordPress.

You are commenting using your Google account. You are commenting using your Twitter account. You are commenting using your Facebook account. Notify me of new comments via email.

Notify me of new posts via email. Skip to content. Like this: Like Loading Tagged drama lakorn thai-drama thaidrama.

[Thailand Drama / Lakorn ] eng sub / indo sub Hua Jai Sila Episode 1 – 27 end

Published by heyyou Published June 15, June 17, Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here Fill in your details below or click an icon to log in:. Email required Address never made public. Name required. By continuing to use this website, you agree to their use. To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy.Tor is a love child of a mistress and a wealthy hi-so man.

Abused by his stepmother and stepbrother, he turns to the girl-next-door, Mingta, who also suffers neglect at the hands of her so called mother and sister. One night, while being chased by his stepmother, Tor jumps into a river and is presumed dead, though he survives. He is taken under the wing of another prostitute who knew his mother and takes on a new life under the alias, Sila.

Years later, he returns as a notorious, rich pimp, with plans to avenge his mother and to get revenge for the torture and pain brought to him by his stepmother and stepbrother. Sila's main goal is to hurt the people that hurt him as a child, but he never expected to see the only friend he ever had as a child, Mingta.

As soon as they see each other, she realizes that he looks familiar to her. She notices a ring he wears around his neck, and immediately comes to the conclusion that he's Tor, her childhood best friend that supposedly died.

But he denies it because of his revenge plan. Latest Episodes. Photo Hua Jai Sila. Recommendations Huang Fei Hong Episodes Hua Jai Look Poochai Episodes Most Viewed. Running Man Korean. Forget You Remember Love Chinese. Memorist Korean. Tag cloud.Dia terpukul oleh ibu tirinya dan saudara dirinya. Disisi lain ada juga gadis yang sama dan menderita bernama Mingta diperankan Fern Nopjira Lerkkajornnamkul.

Suatu malam, saat dikejar oleh ibu tirinya, Tor melompat ke sungai dan dianggap mati, meskipun ia selamat. Dia diselamatkan oleh seorang wanita yang mengenal ibunya dan menjalani kehidupan baru di bawah nama baru yang bernama Sila. Bertahun-tahun kemudian, ia kembali sebagai seorang yang terkenal, dengan rencana untuk membalas dendam ibunya dan membalas dendam atas siksaan dan rasa sakit yang dibawa kepadanya oleh ibu tirinya dan saudara tirinya.

Tujuan utama Sila adalah untuk menyakiti orang-orang yang menyakitinya saat masih anak, tetapi dia tidak pernah berharap untuk melihat satu-satunya teman yang pernah dimilikinya sebagai seorang anak, Mingta. Begitu mereka melihat satu sama lain, dia menyadari bahwa dia terlihat akrab dengannya.

Dia memperhatikan cincin yang dia kenakan di lehernya, dan segera sampai pada kesimpulan bahwa dia adalah Tor, sahabat masa kecilnya yang konon meninggal.

Tetapi dia menyangkalnya karena rencana balas dendamnya. Note; Maaf jika sub kurang bagus, karna harus translate dari bahasa italia ke indo! Min kok ngga bisa di download fersi mirro nya??? Min aku suka drama nya tpi ngga bisa aku buka nya. Min ini episode 15 sampek selanjutnya dimana?? Padahal di yutub udah keluar tinggal ngesub aja Gasabar banget akuu. Baru nemu website inidramaku. Ternyata komplit banget dari drakor, drama thailand sampe mandarin. Sekarang kalo downooad ke sini.

Utk beberapa link kami memakai saflink kakak, Alasan mengapa sekarang harus menggunakan safelink? Mohon pengertian dan dukungannya yaa kak…. Sore min.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *